Ewelina i Marek Molscy
Avocado powstało z chęci stworzenia miejsca o jakim sami marzyliśmy, aby zorganizować w nim przyjęcie. Żaden z obiektów, mimo, że różnorodnych i naprawdę dobrych, nie był dla nas idealny. Chcieliśmy stworzyć miejsce, w którym każde spotkanie będzie niezapomniane. Z pasji do gotowania oraz perfekcyjnej organizacji, a także potrzeby świeżych i nowoczesnych wnętrz...
SZEF KUCHNI
w naszej firmie od 2016 roku, od 2018 jako szef kuchni Restauracji Avocado. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Wspaniale odnalazł się w roli szefa kuchni. Swoim doświadczeniem mógłby obdarzyć kilku kucharzy. Ma smak, uwagę oraz dokładność. Wszystkie cechy, które na co dzień pozwalają zarządzać sporym zespołem kucharzy i pomocników oraz przygotowywać najlepsze kulinarne przyjęcia w naszym regionie.
Z pasją śledzi kulinarne nowinki, które znajdują odzwierciedlenie w naszym menu. Nie boi się wyzwań i chętnie współpracuje z innymi szefami kuchni, czerpiąc inspiracje oraz nowe doświadczenia. Jego zaangażowanie i dążenie do perfekcji kształtują smak i jakość serwowanych dań.
MANAGER
Z restauracją Avocado związany od samego początku. Swoją karierę rozpoczął jako członek zespołu kelnerskiego, a dzięki zdobywanemu doświadczeniu i licznym szkoleniom objął stanowisko managera sali bankietowej.
Dba o każdy detal organizowanych przyjęć, koordynując pracę zespołu i zapewniając najwyższy standard obsługi. Wraz z resztą załogi sprawia, że każde spotkanie w Avocado staje się wyjątkowym wydarzeniem, pełnym ciepłej atmosfery i dopracowanych detali. Jego zaangażowanie i profesjonalizm to gwarancja niezapomnianych chwil dla naszych gości.