Dobre jedzenie to podstawa udanej imprezy

SZEF KUCHNI

Robert Piąstka

w naszej firmie od 2016 roku, od 2018 jako szef kuchni Restauracji Avocado. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Wspaniale odnalazł się w roli szefa kuchni. Swoim doświadczeniem mógłby obdarzyć kilku kucharzy. Ma smak, uwagę oraz dokładność. Wszystkie cechy, które na co dzień pozwalają zarządzać sporym zespołem kucharzy i pomocników oraz przygotowywać najlepsze kulinarne przyjęcia w naszym regionie.


Z pasją śledzi kulinarne nowinki, które znajdują odzwierciedlenie w naszym menu. Nie boi się wyzwań i chętnie współpracuje z innymi szefami kuchni, czerpiąc inspiracje oraz nowe doświadczenia. Jego zaangażowanie i dążenie do perfekcji kształtują smak i jakość serwowanych dań.

Kulinarna Kreatywność

Zaplanuj Własne Menu

Nie boimy się wyzwań. Jeśli masz pomysł na swoje przyjęcie, a szczególnie na jego kulinarną formę lub określone smaki - jesteśmy otwarci na Twoje propozycję i chętni podejmiemy sie przygotowania takich potraw, jakie preferujesz. Spotkaj się z nami i powiedz nam o swoich życzeniach.